heeynoht

Daz Blogg.

Me and my Love

Skrivet 2010-09-30 @ 19:36:31
Tihihi, imorgon kommer bli fett mysigt. Tilda kommer och sover över och på lördag så åker vi till Väla för att shoppa lite smått och gott.

Bild på mongo och fetto<3


Fiskar svettas...okej?!

Skrivet 2010-09-29 @ 21:04:24
Just nu är jag helt seg, svettig, illaluktande och allt som inte är fräscht. Typ varför, typ därför.

Idag så har det varit en sådärdag i skolan. Att jobba i verkstaden hela dagen har varit otroligt tråkigt faktiskt. Vill rätt så gärna byta linje tbh. Men det är lite sent för detta nu.
Värsta med dagen är att jag knappt hunnit vara med Tilda på rasterna. För när jag har rast har ju hon lektion och tvärtom, osv. Ganska segt. Men jag fick skolka lite så jag kunde vara med mitt söta pervo.

När jag kom hem så käkade jag Tacos, fett gott. Men sedan så somnade jag i sängen. Så sjukt skönt. Fick en hel del anfall på min äckliga fittmobil. Ärligt, jag fucking hatar tuch mobiler. I alla fall min. Men jag får väl stå ut med den ett tag I Guess...

Men imorgon så får vi studiebidraget, eller i alla fall jag. Mamma hade redan pengarna på sitt konto och skulle lägga in det på mitt. Varför det inte kom direkt till mitt konto vet jag inte. För på fredag så kommer Tilda hit och sover över och sedan på lördagen så åker vi till Väla. Kommer bli fett nice. Längtar en massa :D

Mysig dag idag!

Skrivet 2010-09-27 @ 21:42:11
Idag så började jag min dag med att vakna tidigt, även om det är studiedag. Men jag hade en bra anledning, för jag skulle ta buss till Ljungby och träffa Tilda<3

Har saknat henne jeeette myke! Och även om jag har spenderat hela dagen med henne så saknar jag henne fortfarande och ännu mer! Vi hade fett mysigt, käkade 3 påsar popcorn och drack cola och kollade på film/Simsons.
Vi var ute en stund och tog bilder, eller jag gjorde det på henne med hennes kamera. Sen satt vi vid vattnet och hade allmänt mysigt igen.
Förhoppningsvis så blir det att antingen jag sover hos henne eller hon hos mig. Sålänge vi kan sova tillsammans så är jag nöjd!!
Mitt groteska fetto<3

Känt mig konstig idag ; 3

Skrivet 2010-09-26 @ 18:14:57
Vet inte ifall det var för att jag var fett trött eller om det var något annat. Men på morgonen så kände jag mig fett orolig, deppig och ja. Allmänt negativ. Helt skumt. Visst, det är inte första gången det händer. Men Jaa...

Idag så vaknade jag jämte Gezim och Robert (kanske därför jag inte mådde så bra ;) ) och var helt slut. Vi hade varit vakna ända till 05:30 på morgonen och gått upp runt 11.00, så jag har inte precis sovit speciellt länge idag.

Mentor var också med oss igår kväll. Vi skulle kolla på film, men ja... Det blev inget kollade på film så dem satt och snackade om telefoner, brudar och shit. Och eftersom jag har min Tilda så hängde jag inte på ;)
Så jag satt och spelade istället (suprise!) men det gick inget vidare på spelen jag spelade ;'(

Men efter att dem hade gått hem så har jag inte haft så jävla tråkigt på länge. Allt var helt segt. Det känns som om att klockan borde vara runt 00.00, men istället är den 18.13 -.-

Seg jävla dag måste jag erkänna... Men det positiva med idag är att jag plötsligt ett pack L&M cigg på min soffa i mitt rum när jag gick in dit. Och att jag ska träffa Tilda imorgon<3

Annars är allt fint! :D

Frågestund?

Skrivet 2010-09-26 @ 13:46:54
Har tänkt på det ett tag nu faktiskt ifall man ska ha någon slags frågestund på bloggen. Men det vore ju bara fail och pinsamt om ingen gav några frågor. Jag svarar på förmodligen det mesta.

Men om det är något ni undrar så får ni väl bara skriva som kommentar så svarar jag.
Eller ifall ni vill ha frågestund lite då och då så får ni bara säga till. Om det är lönt, för jag tror inte att så många bryr sig om mitt liv x) Men kan väl vara kul.

Ni väljer! :)

Nu jävlar TH!

Skrivet 2010-09-26 @ 13:42:18
Nu är det dags (ja, egentligen för flera dagar sedan, men ändå..) att rösta på Tokio Hotel till att vinna

''Best World Stage Performance''

Så ni som är TH fans får mer än gärna ta er lite tid och rösta på Tokio Hotel inom denna kategori.

Everything is so fucking perfect

Skrivet 2010-09-26 @ 13:31:20
Nu får ingenting ändras. Allt är perfekt nu.

Piercing #2

Skrivet 2010-09-23 @ 19:34:14
Läppen eller septum? Och ja, jag ska ha håret såhär framöver! :3





Fan... Tilda hade rätt. Jag har jude näsa :(

Puss på dig Tilda, längtar tills på måndag med dig<3

Piercing

Skrivet 2010-09-22 @ 20:15:46
Fett.


Öh så KALLT!

Skrivet 2010-09-19 @ 14:15:23
Gud vad jag hatar regn alltså. Det suger verkligen! Bara förstör hela tiden :(

Idag så har det regnat hela tiden... som det gjort i typ hundra år nu, känns det som. Men idag så kom Hampus S och Eg hit. Skulle egentligen ha åkt hem till Hampus, men det fick bli att dem åkte hit istället. Mamma o dem åkte till Rostorp och pappa hade redan kört en massa, så jag tror inte att han skulle ha orken till att köra hit sen till Traryd (inte för att det är långt, men ändå) och sedan hem igen.

Men när Hampus och Eg var här så lirade vi lite spel, dock så verkade Eg inte ha någon jätte stor lust att göra det, hehe.

Efter massa spelande så kollade på =3 på youtube, fett rolig är Ray Johnson. Sedan efter drygt en timmes youtube-tittande så satte vi igång Star Wars EP: IV. Men vi hann inte se hela filmen för töntarna skulle hem :o
Sedan efter det så fick jag sitta ute på balkongen och det regnade och var svinigt kallt ute!! Sitter och skakar när man röker är inte ett plus... Det är mysigt om man lyckas hålla sig varm, annars inte :(

Men dagens överraskning var när jag gick in till köket, mamma hade lite gäster osv som hon brukar ha med sina kolegor (alla lärare), och så sitter Erik där. Snacka om att jag blev chockad!! Min förra franskalärare och aah.

Ogillar busschaufförer

Skrivet 2010-09-16 @ 19:03:47
Jag har, säkert många andra med, lagt märke till att busschaufförer är otroligt tjuriga av sig.

Jag stör mig fett mycket på hur tjuriga dem är av sig. Dem själva kommer sällan i tid (här i strömsnäs, Markaryd, Traryd etc.) Och om man skulle komma lite sent så blir dem sura.

Förra vecka eller tidigare så väntade vi på bussen på morgonen och Asib och hans syster kom lite sent, man kunde se dem. Kanske 20 meter bort ifrån bussen, jag var sist in. Så jag sa till chauffören att vänta lite, för att dem skulle med. Så säger hon: Okej, men dem får faktiskt skynda sig lite!

Värsta sur. Med tanke på att bussen kom lite för tidigt...

Sedan häromdan så var vi i Kånna (stavning) på morgonen och så var det en som fick jogga bort till bussen. Chauffören var värsta sur och sa att han fick komma i tid. Också värsta sur.

Sedan idag så satt jag och Tilda precis bakom chauffören och hon var också fett tjurig av sig. En som hade glömt sitt kort fick inte åka med utan att betala. Inte så att hon lät trevlig mot honom och sa "Tyvärr men du kan inte åka med då" istället så var hon värsta snäsig. Så han fick inte åka med. Surt som fan. Han frågade tillomed om han kunde betala dagen efter. Nej, inte något alls. Och det är ju inte det ändra, utan nästan alla som kör buss är tjuriga horfittor. Blir ju sur :@


Blööööh

Skrivet 2010-09-14 @ 20:33:49
Nej fyfan vad tråkigt jag har. Kanske borde lägga sig snart istället? Nästan lika bra.

Nu när BDB är borta ifrån mitt lov och alla mina 400 bevakare försvunnit och aldrig kommer se mig igen så har dem ingen anledning till att leva längre ;)

Men gud vad tråkigt jag har. Herregud, det är sanslöst. Just nu så sitter jag och skriver med Penny på msn bara och sen lyssnar jag på musik. Fett kul. Önskar dock att jag kunde höja volymen, basen, och börja pumpa Hard Trance och typ supa mig full och dansa, fett nice.

Men nu blir det Tokio Hotel och snart så ska man sova så man kanske kan hinna och vakna och äta frukost (första gången på någon månad, när de tär skola)
Får ju hoppas på att det bli roligare imorgon! Och bättre väder!
Fast mina cigg är slut...så Becka måste ge mig :o


hihihi


Baibai BDB

Skrivet 2010-09-13 @ 21:02:15
Yepp, efter att ha haft bdb i drygt 3 år eller något så har man tagit bort den. Det blev tråkigt till slut.

Ja, en sak mindre att göra på internet. Alltså... det har blivit tråkigt med internet nu, ärligt talat. Folk sitter bara vid datorn. Visst, om man bor i skithålor som jag är omringad utav så är det fullt förståeligt. Men ja, folk som bor i städer borde verkligen dra nytta utav att vara ute så mycket man kan.

Men nu är Bilddagboken. se borta ifrån mitt liv, troligtvis. Det mesta är redan tråkigt. Orkar inte smsa eller skriva på msn mer knappt. Känns så överskattat till skillnad ifrån riktiga samtal mellan 4 ögon (om inte fler). Ja, ni förstår nog vad jag menar.

Tack och hej


Ännu en morgon i Ljb.

Skrivet 2010-09-11 @ 13:42:41
Klockan är fem över halv ett nu, lördag och vaknar här i Ljungby, igen. Fast denna gången hos Stina!

Stina är inte bäst i hela världen, bara så hon vet det :D Men det var en hyfsad natt i på hembygdsparken, kallt som satan dock. Efter festen så drog vi till Torino, jag Dodo och stina och köpte Kebabtallrik och Pizza. När vi kom hem till stina så var det självklart att sova direkt, vilket vi nästan gjorde. Och om det inte hade varit för Dodo så hade jag kunnat köpa cigg, men nu har jag tyvärr inga pengar till det, dumma henne :))

Snart så ska vi dra mot Hemköp för att köpa
Ahlgrensbilar!! :D
BAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Party party!

Skrivet 2010-09-10 @ 19:24:11
Idag så är det fest, hembyggdsparken, Ljungby. Lär bli fett, äntligen en fest som börjar sent. Men istället så sitter jag och längtar till festen, vilket alltid tar lång tid då.

Chrisse kom på ett bra tema till festen. Bara svarta och vita kläder. Inte en enda minsta lilla fucking färg av något annat slag än svart/vit. Dumma Chrisse som inte kunde tagit något annat, för jag har inga snygga HELsvarta/Heltvita tröjor :( Men det får vara så som det är nu. Får helt enkelt leva med detta tragiska...

Men sen så failade jag hyfsat hårt inne på Ica med, tillsammans med Gezim. Jag hade några flaskor att panta, blev 11 kr. Sen hade jag 12 kr med mig. Jag fick plötsligt för mig att jag hade 17 kr PLUS 12 kr. Vet inte hur, men jag bara fick för mig det. Så jag tog något som kostade 10 inkl. Coca-Cola för 18 (pant inräknat såklart) och så kom vi fram till kassan. Jag lade in pengarna och trodde att allt var klart. Men så sa hon att jag bara hade lagt in 12 kr i den mynt saken. Och jag bara tänkte "WTF" just då.
Skyllde på Gezim.
Men efter att vi stod där i bra pinsamma sekunder så sa hon i kassan att ja fick låna 5kr som fattades, väldigt snällt!! :))

Påväg hem så skrattade Gezim bara och jag tänkte döda honom. Speciellt när vi typ kom halvvägs hem så kom han på att han glömde sin cykel där på Ica. Samtidigt kom en gul bil och då tänkte jag verkilgen slå sönder honom med Colan. Men med tanke på min utmärkta kondition och en Cola rund armen och chocklad i munnen skulle springa ifatt honom, hah! Jo men visst. Turken sprang iväg som om någon skulle skicka hem honom igen (a)

Men jag fick mina slag på Gezim och mitt hår förstördes totalt!
Nej, nu ska jag spela och dricka Coca-Cola och äta pannkakor!!

Äntligen orken

Skrivet 2010-09-10 @ 19:09:15
Ork och ork vet jag inte. Har inte pallat skriva på bloggen, men jag gör nu en rad inlägg innan jag sätter igång med att spela!

Idag så var det en vanlig dag till sin början. Under första lektionen sa min mentor att jag skulle komma bort och parata med honom, blev sjukt orolig. Vet inte varför. Så sa han att sjuksköterskan hade kallat mig upp till henne. Sen sa han att någon annan också skulle upp dit. Liten lättnad.

När jag kom in till henne så var jag jätte nervös, igen. Har inget att vara nervös över? Så var jag väldigt spänd och började små svettas. Hon frågade ifall jag visste varför jag blev kallad, svarade såklart nej på det.
Hon sa att någon av mina bloggläsare hade sagt till henne att jag verkade vara nere, att inte må bra. Hon sa inte vem personen var, han eller hon. Så jag är i princip helt sjukt förvirrad.

Om det är sant de hon säger så skulle jag gärna vilja ha svar på vem det var, tack.
Men så satt jag där och snackade, inga större problem, var fortfarande nervös, men ändå avslappnad på ett sätt. Men efter att ca 50 min hade gått iväg så var vi klara och jag ska tydligen gå upp till henne några gånger till, inga problem för mig. Men alltså jag känner inte mig deppig eller något. Visst finns det saker som irriterar en och får en att tänka mindre glada tankar. Inte självmord eller något sådant. Men sånt som gör en lite ledsen.

Men sedan under resten av dagen så kände jag mig konstig, illamående, lite ont i huvudet (speciellt efter att jag slog i huvudet i en planka och sedan skallat Tilda. Men ändå liksom.
Men aja, om det nu är någon som sagt till så säg gärna till mig först..

Sega datorfan

Skrivet 2010-09-07 @ 22:02:41
Alltså min dator har aldrig varit bra. Men nu är den typ...sämst?

Sedan 19:00 idag så började jag, pappa och Nebojsa mecka på datorn och omformatera osv. Och allt funkar fint. Bortsett ifrån att jag inte kan lyssna på musik för att ljudkortet inte funkar på den nya installationen såklart. Åh. Fett segt. Sen har jag inte kunnat skriva så mycket på min blogg heller eftersom att jag var i Malmö i helgen och vi började fixa datorn redan igår kväll.
Visst har jag haft tid. Men inte ork, speciellt inte efter helgen.

Men aja, dem ska fixa ljudet imorgon så jag får väl bara vänta helt enkelt och koppla in mobilen i högtalarna tills dess. Baibaii!

Allt kan bara fuck dra åt helvete nu

Skrivet 2010-09-04 @ 10:50:53
Fyfan vad jag hatar allt just nu. Nu kan ju bara hela världen gå fucking under för så jävla lite bryr jag mig just nu. jag har precis duschat och fixat mig för att åka till Malmö, sen ringer pappa och säger att vi ska fucking jobba. Fyfan vad GAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!! Så jag åker ensam till Malmö med tåg ifrån Älmhult istället. Vilket betyder att jag måste fucking duscha och fixa mig IGEN OCH FYFAN FÖR DET!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD ARG JAG ÄÄÄÄR!!!!!!!!!!