heeynoht

Daz Blogg.

Oh my FKN God!

Skrivet 2010-10-26 @ 21:12:07
I say heeeey. Matematik is gaaaaay and you are a chhheeeey. Eller något.

Idag så började dagen faktiskt rätt bra. Jag hann fixa duscha på morgonen (brukar oftast duscha på kvällen) vilket sällan händer, för jag har otroligt lite tid på att hinna med allt. Då jag kompenserar genom att inte äta frukost på morgonen, blir alltid i skolan innan lektionen börjat. Jag har självklart hunnit röka med.

Men efter att jag duschade så blev jag rätt pigg när jag kom till skolan, vilket inte heller brukar inträffa speciellt ofta. Och jag var jeette glad och kramade o pussade Tilda en massa. Hon tyckte säkert att det var jobbigt ;-)

Efter det så var det ju lektion som vanligt, började dagen med att vara i verkstaden, bakom en svarv. Again.
Jobba klart med en hylsa jag gjort. Again. Men den blev ju klar. Så det var något positivt. Dock har jag 2 till att göra -.- Lagom drygt!

Sedan mot eftermiddagen så hade vi matte. Suger. Och vi gick igenom  lite smått o äckligt om de tre timmars långa nationella provet vi har imorgon. Fyfan vad hemskt. Och bättre blir det ju. Efter provet ska jag direkt ner till mina mentorer för att ha utvecklingssamtal... Gud, jag tror jag dör.

Min frånvaro har varit ganska hög tror jag. Mest sena ankomster till diverse lektioner. Typ..alla?
En del kom jag jätte sent till, en del inte så jätte mycket. Men ändå, pappa kommer tjata om att jag ska sluta vara försenad, etc etc. Som vanligt.

Men det blir att bita ihop och önska mig lycka till. Mest med utvecklingssamtalet xD


3 dagar kvar

Skrivet 2010-10-25 @ 21:38:00
Yepp. Från och med imorgon så är det tre dagar kvar tills jag åker till Serbien!

På torsdag så åker jag, mamma och Nikolaj till Serbien. Kommer bli riktigt härligt att få lämna Sverige ett tag, dock så vill jag inte lämna Tilda här ensam<3
Kommer sakna henne jeeeette mke! Men efter en vecka så är jag hemma igen. Förhoppningsvis med ett antal pack cigg!

Stefan kom tillbaka ifrån Serbien, och vad jag har fått höra så är det hyfsat varmt där nere nu. Förhoppningsvis är det samma väder nu som när jag åker. Kanske shorts och T-shirt blir veckans outfit?
Tror dock inte det, men kan ju alltid hoppas!

Jag och Gezim började kolla på "The Killers" action/Komedi ska det vara. Inte så mycket komedi TBH.
Men Gezim den bitchen stack till gymmet ca 30 min innan filmen slutade.
Den var dock riktigt bra!

Tilda dissade nyss på msn och lite så. Men nu ska jag lägga mig för att sova. God natt!

Vlog #2

Skrivet 2010-10-20 @ 20:35:10
Fortsättningen på förra videoinlägget!


Vlog #1

Skrivet 2010-10-20 @ 20:24:47
Jag och Tilda var ute i stan idag efter skolan. Här får ni se vad vi gör. I alla fall lite utav det! ;-)

Hemma från Linnea

Skrivet 2010-10-18 @ 00:35:10
I fredags åkte jag och Tilda bebis till Linnea i typ Moheda, växjö. Har varit där tills idag. Vi tog bussen hem vid 19:25 och var hemma typ 21:20. Det var mysigt i helgen. Kul med ;D

Det var hyfsat kul att träffa Linnea tillsammans med med mitt lilla PMS barn. Sent på fredagkvällen så kom Linneas pojkvän Daniel. Han hade väntat ganska länge för att komma dit eftersom alla tåg ifrån GBG var försenare eller helt inställda. Men det var sjukt segt att vara uppe första natten, så vi la oss rätt tidigt. Igår, lördag, så åkte vi in till byn där Daniel fick köpa 6 pack cigg, lite misstänksamt kanske...
Sedan mot kvällen började vi dricka lite och när jag blev lite lullig så tyckte Tilda att jag var jobbig och bad mig sova så jag skulle sluta vara jobbig. Men det blev bättre. Efter det så skulle Linnea o Tilda sminka mig och Danie. Det var läskigt faktiskt. Men vi alla blev väldigt stiliga!

Även Tilda blev "fin" :DJag med Yxa

Frågestund?

Skrivet 2010-10-10 @ 19:21:15
Äh, visst kan vi ha lite frågestund. Har läskigt tråkigt.

Okej, ni vet hur det går till..

Ready, Set, Go!

Dem undrar varför jag inte kommer..

Skrivet 2010-10-10 @ 17:16:21
Japp, nu är jag hemma hos pappa igen. Eller, det var ett tag sedan jag var här nu visserligen. Men det är faktiskt inte speciellt konstigt varför jag inte kommer.

För det första så är det mer avlägset från mänsklig kontakt än vad det är i Strömsnäs.
För det andra så är jag och pappa två helt olika personer. Och han älskar att jobba och göra massvis med ansträngande saker. I alla fall vad jag tycker är ansträngande.

Och ja, han har somnat nu efter maten. Så egentligen så spelar det ingen roll om jag är här eller inte, om ni frågar mig. För det finns bara mindre saker o göra här faktiskt. Om man inte har lust att jaga ute i skogen.

Så jag har hyfsat tråkigt tbh. Så jag ska nog ut och röka för att få tiden att gå liiiiiiiiiite snabbare.

Btw: Igår hemma hos Tilda var otroligt mysigt! Hade varit så mycket bättre om jag inte hade behövt åka ifrån henne<3