heeynoht

Daz Blogg.

Ett snabbt inlägg innan jag drar!

Skrivet 2011-02-25 @ 21:47:49
Skriver lite snabbt innan min systers dator dör. Men snart ska jag lägga mig för jag ska upp klockan 04.00 inatt och börja resan till Tyskland, usch...

Är hos min syster i Värnhem i Malmö. Inatt så ska vi upp klockan 0400 och då ska jag börja fixa mig inför resan till Tyskland.
En annan sak är lite kul när jag kom hem till min syster när jag hela tiden fick kommentarer av min farbror om hur fult jag tydligen klär mig, yippie... Dock tyckte Anja att jag klädde mig snyggt c: alltid trevligt. Men hon borde vara snäll eftersom att hon fick låna hårspray av mig för hon skulle på fest, FUSK!!

Men nu ska jag ta och lägga mig. Köpte ett par nya jeans idag och två ringar. Bilder kommer på söndag! :)

Sov inte gott era svin, för jag ska upp tidigt. Baibai c:

Malmö - Lübeck

Skrivet 2011-02-23 @ 17:05:12
Imorgon så ska jag åka till Malmö och stanna över där tills på lördag morgon då jag och pappa, farbror och kusin ska åka till Tyskland. Yepp. En sak som är rätt nice är att Lübeck inte ligger långt ifrån Magdeburg (Tokio Hotels hemort) så det vore fett att åka dit faktiskt.

Tyskland har alltid, av någon skum anledning, gjort mig nyfiken på städerna. Jag har flertal gånger varit i Tyskland, mestadels bara åkt igenom då vi bilat ner till Serbien. Dock är Tyskland någon grovt plågsamt att åka igenom.
Men i alla fall, vi ska bo på hotell där och vara ute och gå. Varför just Lübeck vet jag inte. Men det är säkert nice. Första gången jag kan gå omkring i en tysk stad. Och inte bara det, jag ska shoppa lite smått där med. Hoppas dem har grymma butiker där!

Vi åker tidigt på lördag morgon och är hemma igen söndag kväll. Jag får väl hoppas på att jag får reda på vart jag ska praktisera hän nu på måndag. Då min lärare inte har sagt vart. Inte precis lätt att ta bussen till Ljungby och leta rätt på vilket företag jag ska vara på.

Men det blir nog bra!



Spelkväll ikväll (:

Skrivet 2011-02-23 @ 16:31:24
Ikväll så kommer Menstor och Geyzim hit. Kanske Marcus...Kanske. Så ska vi spela lite. Blir säkert skojjzigt c:

Idag så kom jag hem ifrån pappa. Har spenderat 2 dagar där, inte så mycket. Men bättre än inget i alla fall!
Men när sen jag kom em så hände inte så jätte mycket. Spydde lite dock. Kom rätt oväntat, haha. Inte okej.
Men mest har jag drygat.... SOM VANLIGT -.-
Har fixat ny frisyr med. Kommer ha den då och då. Men det märker vi väl c:



Var nere på Ica och köpte lite gottis c:

Mums :D

Då har lovet börjat!

Skrivet 2011-02-19 @ 18:27:44
Okej, jag är lite sen med detta inlägget eftersom att jag skulle ha skrivit detta igår egentligen. Men jag sov "länge" och sen mot kvällen fick jag feber igen. Något jävla irriterande...

Men då har ju lovet börjat och jag får ju hoppas på att jag slipper bli sjuk. Som i sängliggandes. Usch.
Nu har jag bara hosta och lite äckel slem i halsen som vägrar försvinna. Lite för mycket fakta kanske, but still!

Men aah.. jag har inte så mycket att skriva faktiskt eftersom att jag har varit i mitt rum och degat hela dagarna. Får feber så gott som varje kväll, hoppas jag inte får det nu igen bara. Men jag väntar på att jag ska få mina cigaretter för jag har inte rökt sen igår eftermiddag och har otroligt tråkigt.

Aja, god kväll!

Så gott som frisk nu!

Skrivet 2011-02-11 @ 13:47:55
Nu så är det värsta över med min sjukdom, äntligen. Har varit sängbunden i 3½ dag med feber lite hit och dit och konstant huvudvärk. Härligt!

Men nu är det så gott som över, som tur är. Ingen huvudvärk, lite små snurrig ibland och hostar en massa. Försöker hosta upp så mycket skit ifrån halsen jag kan, men det kommer blod så jag försöker att inte hosta så mycket. Har hostat sönder halsen.

Men idag så duschade jag, klädde på mig och känner mig frisk, bortsett ifrån hostan, så det är ju bra!
Hämtade mina byxor idag ifrån Ica med, dem är sjukt mysiga! Grymt sköna, men lite för stora. Men känns inte lönt och skicka in dem och vänta ytterligare en vecka efter beställning. Men jag är nöjd!

Men men. En bra, men "dålig" sak, är att jag inte har rökt på 4 dagar och det verkar gå bra. Men jag är sugen. Jag kan hålla mig. Men vill inte. Haha, jobbigt på så sätt. Jag har hyfsat mycket karaktär för att hålla mig. Men om jag inte måste, så varför inte?
Dock väntar jag tills jag är helt frisk så jag slipper bli sjuk igen o shit.

Men här har ni bild på mina byxor!

Ska inte glömma nycklarna!

Skrivet 2011-02-07 @ 22:18:26
Nu ska jag ut. Och jag ska INTE glömma mina nycklar!

Fast igår så glömde jag inte mina nycklar för dem var i fickan, men kände inte av dem (a)
Inatt blir jag inte utelåst :D

Blöööh

Skrivet 2011-02-07 @ 21:01:17
Åh gud. Idag har jag varit otroligt trött. Har ingen aning om varför. Men ag borde ju inte vara förvånad. Är ju så gott som alltid trött!

Måndag. En hemsk dag. Vakna tidigt för att gå till skolan. usch så hemskt. Det började med att vi hade håltimme till klockan 11.00 idag så det var rätt nice. Det var dock en sak som förstörde min dag. Och det var håret. Jag hatar min lugg. Det kvittar nästan vad jag gör så får jag en mittbena, så jävla hemskt. Och om inte det så ligger håret helt platt mot ansiktet, inte okej.

Efter skolan så drog jag och Terese till La Bonné och käkade lite pizza. Hon tog sig en 90 grams kebabtallrik (haha, hon sa fel när hon menade en 90g hamburgartallrik) och jag tog en kebabpizza, barnpizza. Jag var rätt hungrig, men ville inte slösa så mycket pengar på pizzan, så tänkte att jag tar en liten pizza. Men förvånad blev jag när en vanlig pizza och en barnpizza där är precis samma sak, förutom att barnpizzan är lite tunnare och är 10 kr billigare, skrattretande. Dock var det jävligt gott.

Och sedan dess har jag varit hemma och inte gjort något alls. Som vanligt. Men nu så ska jag spela och ta det lilla lugnt och förbereda inför morgondagens fotbolls cup som skolan har fixat. Hoppas vi vinner första matchen. Känns jävligt värdelöst då.

Men aja, god natt på er!

Hatar att låsa ut mig själv...

Skrivet 2011-02-06 @ 22:47:13
Hur fan lyckas jag?

Nästan samma sak varje kväll. Ska ut o röka så glömmer jag nyckarna, ofc, som tur är så finns det småstena som jag får slänga på balkongdörren så mamma kommer och öppnar.
Dock så smällde mamma till mig denna gången för hon blev rädd, haha.

Välkommen tillbaka!

Skrivet 2011-02-06 @ 22:03:45
Det var ett tag sedan jag skrev i min blogg. Senaste inlägget var ifrån höstas då jag kom hem ifrån min vecka i Serbien. Skön, men långtråkig vecka det. Men nu är det även ett nytt år med nya saker att se fram emot. Dagens topic blir kläder!

Igår så var jag på Linns 18-års fest och hade det riktigt trevligt, grattis återigen till henne och hoppas hon hade en bra kväll själv.
Så att idag har jag varit pytte lite bakfull, blir så gott som aldrig bakis som tur är, så det har inte hänt så jätte mycket faktiskt.

Följde med min mamma och hennes pojkvän till badet i Markaryd idag, samt min jävliga lillebror. Så jag var där och chillade i ca 2½ timme. Rätt skönt, men föredrar att bada utomhus.
Men till saken nu! Så när jag kom hem så satt jag på datorn och kollade upp en hel del kläder och smycken. Det mesta ifrån ASOS.COM för där har dem riktigt snygga kläder till killar, thank god att någon sida har det i alla fall..
Så tänkte lägga upp en del bilder och krimskrams som jag tycker är fint ink. mina hareem byxor jag beställde som borde komma i veckan. Njut!


Det var dessa mjukisbyxor jag beställde ifrån Junkyard. Pris: 599:-

Hans tatuering är grymt snygg!

















Vill ha allt det där. Ögongodis <3