heeynoht

Daz Blogg.

Über tråkig lördag igen då..

Skrivet 2010-05-29 @ 22:01:10
Idag blev det att dra till Markaryd, men där hände inte så jätte mycket faktiskt. Träffade Celina, Mentor, Ebba, Sabina och Edona med flera.

Visst var det skoj att stå med Mentor där och snacka osv. Men sedan när han drog hem så var det bara jag, Celina och Ebba kvar. Vad fan ska man göra i Mrd egentligen? Blir ju att drälla omkring typ i timmar.
Sedan så kom ingen buss heller, andra gången på exakt en vecka(!) sjukt irriterande. Under tiden jag satt och väntade på bussen med Sabina och Edona så skulle jag röka. Jag tar upp ciggen, tar något bloss och Sabina säger: Jag får ta ett. Och såklart så knäcker hon den! Fucking grazy. Gav igen genom att spotta på hennes sko sen :)
Tyvärr så blev det ingen fest ikväll, jävla skit. Orkar seriöst inte sitta hemma fullt fixad och bara sitta på datorn och festa ensam :'(
Hatar Strm så sjukt mycket så det är inte av denna värld, usch.
Sen skulle min mobil dampa sönder med. Kan inte skriva sms längre :o Alltså, dem skickas inte :(
Skit mobil..

Äntligen fredag (y)

Skrivet 2010-05-28 @ 17:29:05
Tokio Hotel är bäst, that's it asså.  Bill har helt klart grymmast stil, älskar hans kläder.Guuuud! Äntligen så är det fredag, dock har jag inte något att se fram emot egentligen förutom att få chilla.

Idag så har det varit en vanlig fredag; vakna, fixa mig, springa till bussen, tråka i skolan, ha självmordstankar, dryga, jobba i verkstaden, städa och sedan åka hem!
Varför kunde jag inte hamnat i en normal klass?
Seriöst, när jag ska in till omklädningsrummet för att byta om så vill jag inte bli tillfrågad ifall jag vill se en alban sitta och skita på toan. Vare sig jag vill eller ej så ser jag honom sitta med dörren öppen, le som ett assfuck och bajsa.
-EWW!!!
Jag väntade med att byta om..
Sedan skulle det såklart börja regna med, överaskad? Nej.
Hade glömt mobilen hemma idag med så det var ju tio gånger så tråkigt som vanligt -.-'
Sjukt seg dag idag. Vill just nu bara kolla på film eller festa och typ däcka. Men icke. Får väl bara dryga hela dagen, kanske drar och kollar på när Mentor spelar fotboll, bara det inte regnar igen. Just nu sitter man bara och skriver och lyssnar på musik. Tokio Hotel såklart (y)
_Heyno

Regn och fukt bara förstör.

Skrivet 2010-05-27 @ 20:29:46
Människorna i Afrika vet inte hur lyckligt lottade dem är att slippa fukt.

Fukt och regn bara förstör ens hår och så börjar man svettas och kläderna känns så klibbiga och tighta så man får klaustrofobi. Det bara regnar i Sverige ;o
Mamma och lillebror är i Liseberg idag så jag stal hennes laptop, min dator är typ sönder, så har jag flyttat mina mini högtalare så jag kan lyssna på lite högre musik än datorhögtalarna ifrån laptopen.

Idag var det skola, inget vidare roligt precis. Kom hem, gick ut o rökte, gick in och har tråkat sedan dess. Finns inget och göra här i Strm ju.

Aja...

Längtar tills jag ska tatuera mig!