heeynoht

Daz Blogg.

Kommer aldrig att förlåta er för detta.

Skrivet 2010-07-31 @ 15:35:57
Jag hatar det här. Avskyr det här. Jag hatar att bo här mer än vad jag hatar något annat. Och detta kommer djupt ifrån mitt hjärta.

Jag kommer aldrig i hela mitt liv förlåta mina föräldrar att ha flyttat ifrån Malmö till världens ände. Till strömsnäsbruk, vadfan? Var dem höga eller? Dock var detta pappas idé och mamma hängde på. Ni kommer aldrig bli förlåtna för att ni stulit 17 år av mitt liv. Jag hatar detta stället, hata hata hata!!

Det finns inget här och göra, absolut inget. Det första jag ska göra när jag slutat skolan är att söka lägenhet i en storstad, Malmö först.

Ingen festival, utan Väla istället!

Skrivet 2010-07-30 @ 19:12:34
Eftersom att vädret skulle vara gay idag så bestämde vi oss för att skippa festivalen i Helsingborg och drog till Väla istället (.Y.)

Det blev att gå upp tidigt idag vilket gjorde mig riktigt trött. Vilket gör mig glad! Vi började med att käka på Mc Donken. Helt fullt där inne, sjukt.
Efter det gick vi mest bara runt och kollade på kläder. Efter att jag och Gezim hade letat efter en pytteliten Honda i en skitstor parkering så kunde jag äntligen röka. När jag var klar så stack vi in och träffade på Moa.

Hon var med Fanni, Pierre och Robin som var inne på Indiska när vi kom. Jag och Gezzan lämnade dem för att ta oss en Cola var. Fan, 25:- för ett glas cola.
Senare så kom min syster och vi stack fort till H&M. Gezim köpte ett halsband och jag ett par solglasögon, tufft.
Påväg hem så blev jag så sjukt sugen på att festa av någon anledning. Så det blev att vi sjöng och massa påvägen hem:)


Avskyr insekter!!

Skrivet 2010-07-30 @ 02:42:50
För drygt en timme sedan så hade jag en skit stor insekt i mitt rum!

Fyfan vad rädd jag var. Jag avskyr insekter något grymt. Små och äckliga! Ju större, desto värre! Jag satt vid datorn helt vanligt. Hade inte tänkt på att jag hade både lampan tänd och fönstret öppet= välkommen in, insekter.

Jag bara hörde något ljud, lät som om någon knackade på golvet (taket för mig) sen så kollar ja snettbakåt och ser en flygande insekt, större än en fjäril och äcklig!! Den höll på att flyga mot mig, fick sån panik alltså. Klarar inte av sånt.

Sen försvann den efter en kort stund.

Jag sitter vid datorn, något sätter sig på min axel. Skriker och slår av vad det nu var. Något jätte litet, men ändå!
Klockan ett på natten hämtar jag en av mina bättre vänner. Dammsugaren. Han suger upp alla småkryp som samlats vid taket över min lampa. Sen fattas den där jävla stora saken med. Den var bakom TV-bänken. Hade fastnat bland alla mina miljoner sladdar. HAHA! Ägd. Så jag dammsög upp det lilla svinet, fyfan för dem. Aldrig vädra i mitt rum fler gånger!

Helsingborg imorgon!

Skrivet 2010-07-29 @ 21:12:55
Yepp, imorgon blir det att åka iväg till Helsingborg med Gezzan!

Jag hoppas på att det blir kul. Speciellt att det blir bra väder. Blir det skitväder som idag så lär det bli automatiskt BOOOOOORING!
Men kanske kommer en ny blogg ikväll. Mamma ska ha sin dator :c

Nämen titta vad jag har!

Skrivet 2010-07-29 @ 03:10:06
Bilderna säger allt!

hans är nog äkta dock.

Ser fram emot nästa vecka!

Skrivet 2010-07-28 @ 22:56:45
Om allt går som planerat nästa vecka så kommer det bli bästa veckan i år, förhoppningsvis!

För att om nästan exakt en vecka så fyller jag 17 år och innan dess så ska jag träffa en gulleplutt :D
Jag är rätt nyfiken på vad jag ska få med. Hihi! Sen ska jag tatuera mig med, kommer bli fett nice! Nu ska jag fortsätta tråka sönder i min ensamhet :(

Rippade mina jeans:)

Skrivet 2010-07-28 @ 18:07:28
Jag har letat på flera ställen efter rippade jeans, men jag hittar aldrig det jag letar efter :( Så jag fick göra det själv!

Jag experimenterade lite på ett annat par jeans jag inte använder alls, som jag haft i 2 år typ. Riktigt fula är dem, vet inte ens varför jag köpte dem :S

Men såhär ser mina jeans!
Jag använde mig av en bra sax och en lite sämre sax som inte kunde klippa igenom tyget, utan bara gav märken/skrapade när jag försökte klippa. Har inget sandpapper tyvärr..

Lite mer ca$h

Skrivet 2010-07-28 @ 01:05:48
Idag blev det att dra Ljungby och sälja mitt PSP Slim & Lite (light) till Pontus.

Vid halv fem idag tog jag bussen ner till Ljungby. Pontus kom och vi bytte godis. Han fick PSP med lite tillbehör och jag 1200:-
Han fick köpa ett pack cigg till mig, var tvungen att köpa. Hatar att tigga.. Så att bli tiggare på heltid är inte min sak skulle jag tro.

Sen så när jag kom hem så såg jag Isabelle och Jennie vid Riksettan. Satt och snackade lite, kul indeed.
Jag kom då på att jag var tvungen att smaka på deras Milkshake. Fyfan vad god. Päronmilkshake med grädde på. MUMS! 28 kr var dock lite att ta i tycker jag. Men still good. Sedan när vi suttit ut våran tid på riksettan så skulle de stänga så vi drog till La Bonné där jag köpte kebabtallrik. Gott, men jag var inte så hungrig ens, orkade inte äta allt :(

Det var min roliga dag i alla fall. Nu under natten blir det att dryga runt på internet, spela lite och röka typ.

Längtar till nästa vecka! :D

Kommer inte på någon rubrik.

Skrivet 2010-07-26 @ 18:59:20
Nu kommer jag skriva en massa random skit:)

Ni som känner mig vet ju att jag är väldigt smal. Och aah, jag blir inte mycket fetare precis. Spelar absolut inte någon som helst roll hur mycket jag äter, jag kan inte lägga på mig. Kanske några kilon, men det syns icke.

Letade efter bilder på google som "bevis" på att jag hittat en sida därifrån Bill har handlat kläder. Eller, de har åtminstone samma plagg. Så hittade jag en sak jag känner igen väldigt bra. Citerat:

Bill Kaulitz (20), Tokio Hotel singer looks like he would be starving. Fans are really worried about his health. Even though eccentric singer looks extremely skinny he is trying to persuade fans that everything is under control. Bill said “Don’t be scared of my diet. I have always been skinny.” According to his statement, he has high metabolic rate and cannot put on weight even if he eats fastfood.

Känner igen mig rätt bra där. Inte så kul faktiskt att vara naturligt undernärd.

Aja, inte för att någon bryr sig. Men då är jag i alla fall inte ensam om att inte kunna gå upp i vikt ;D

Meningen med denna blogg var att jag skulle hitta kläder som Bill har som finns på Yesstyle.com men jag orkade inte leta igenom allt. Men jag hittade en bild i alla fall x)



Snyggare kläder får man leta efter!!

Skrivet 2010-07-26 @ 01:58:14
Yesstyle.com säger allt. Sjukt snygga kläder från flertal olika stilar. Deepstyle var min favorit, lätt. Det visar sig att det också är vad Bill Kaulitz går efter. Ska visa bevis i nästa blogg!

Äckligt snygga kläder på Yesstyle.com, har länkat sidan på bloggen. Så kolla länkar.
Nu kommer några sjukt snygga jeans och tröjor samt skor som jag vill bara ha. Nu!

Byxorna <3 skorna
Byxorna<3
Byxorna igen<3
Tröjan<3
Helt sjukt snygga, love<3
Tröjan<3

Förlåt.

Skrivet 2010-07-25 @ 01:05:22
I skrivande stund så inser jag hur dum jag varit. Hur idiotisk jag varit som släppt taget och något jag verkligen gillade. Något jag hoppats på. Du och jag. Uppleva och dela kärlek med dig.
Dagligen så satt jag och drömde om en glad framtid. Något jag väntat på sen jag föddes. Jag är en av många som aldrig fått uppleva ett riktigt förhållande. Jag har fått hjärtat krossat gång på gång. Slutat tro att kärleken skulle nå fram till mig.

Jag kan sitta i timmar och tänka på dig. Dygn, hela tiden i princip. Jag förstår inte varför.
Är det pga ditt leende som får mig att le eller ditt gulliga skratt som får mitt hjärta att pumpa snabbare?
Jag vet faktiskt inte, tyvärr. Jag önskar att jag visste, verkligen. Jag önskar att jag inte skulle spytt på Jonas fest. Önskar att jag inte stannade hemma istället. Jag skulle inte smsat dig dagen efter. Men jag är samtidigt glad och ledsen över att jag gjorde det. Det svider varje gång jag tänker på hur idiotisk jag varit, hur jag har gjort det svårt för dig. Gjort dig arg, ledsen och besviken.

Jag trodde att jag kunde.
Tiden läker sår. Det tar lång tid. För lång tid.

Det är löjligt att skriva ner detta i en blogg, verkligen. Sen om du ens läser det vet jag inte. Jag måste skriva av mig. Varje gång jag tänker på det jag gjort så dör jag lite inombords. Jag tänker på det för mycket, dör mycket.

Usch, jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna säga detta till dig IRL förutom att förkorta denna texten till ett enkelt ord: Förlåt.

Trött...som fan...faan...(...)

Skrivet 2010-07-25 @ 00:02:03
Idag så...hände inte så jätte mycket faktiskt. Varit med Tess, Linda och Natta-handikappa- och gått omkring i strömsnäsbruk och käkat pizza... och jag är trött..


Efter att vi har gått uppför "Hell's Highway" (backen upp till Hampus Hansen) idag när man varit helt slut sen festen igår. Som hade sina stunder, helt klart. Dock ingen som ville ro båt med mig...
När vi kom hem var jag bestämd på att jag skulle kolla på PulpFiction. Filmen äger. Nog sett den 3ggr på en vecka. Men sen när Natta ville sova var det inte kul och kolla ensam. För Linda låg redan ner på sängen. Så det blev trångt, men mysigt. Under natten (runt 07.00 tiden) vaknade jag. Skitvarmt och obekvämt. Så jag drog iväg till madrassen en meter bort, däckade där istället.

Vi vaknar, inget jätte speciellt med morgonen. Minns knappt den. Det jag kan minnas var att jag skulle ut och röka, så vi drog dit jag och Nico brukade röka. Mysigt när det blåste kallt. Påtal om kyla, längtar till vintern nu faktiskt.

Sedan så stack Linda och Natta iväg för att träffa Arnel och sedan hämta Tess. Sedan drog vi på väskor genom strömsnäs ända uppför backen hem till Tess för att lämna väskorna där. Natta haltade efter.

Påväg tillbaka så skulle Linda såklart tappa sina pengar och sådant typiskt. Vi käkade pizza och hängde ute i byn, riktigt tufft. Sedan dess så har jag varit hemma och degat. Är så sjukt trött av någon anledning. Inte haft tid att skriva om något bättre än detta, eller orken för den delen.
Allt är så segt, speciellt när känslorna tar över. Usch.

Storstädning!

Skrivet 2010-07-21 @ 18:11:48
Idag så åkte jag och mamma först iväg till IKEA i Älmhult. Men jag var så sjukt trött, riktigt trött..
Ville bara lägga mig på en säng och sova medan mamma handlade. Men det fick jag inte.

Gick runt i IKEA hela dagen idag typ. Helt sjukt trött. Sedan vädret idag, omg. Hemskt, småfuktigt, satans varm luft och, yet again, trött.
När jag kom hem så började jag städa. Fo' real. Ta bort alla småsaker jag inte behöver, blablabla. Tog ner datorn och förstärkaren och massa småskit ner till källaren och lämnade det där. Känns så tomt nu. Men rent.

Dammsög in alla spindelnät, insekter och allt skit som lyckats ta sig in när jag haft fönstret öppet på kvällen.
Hatar insekter. Speciellt spindlar, DÖÖÖÖ!

Mysiga värme/doftljus.

Viktigaste platsen i rummet<3

Bäddsoffa, surround.

Köpte ny tavla idag. Flyttade bort saker ifrån byrån och la dit mammas dator (a)

Fixat bloggen!

Skrivet 2010-07-21 @ 03:27:14
I början så brydde jag inte mig speciellt mycket bloggens utseende. Men nu fick jag lite tid att fixa bloggen.

Men nu ser min blogg fin ut! :D
Tror att jag får mina handskar och nagellack på morgonen.

Fixa håret!

Skrivet 2010-07-20 @ 19:01:59
Hade tråkigt i morse så jag tog lite bilder för att visa hur jag fixar håret. Inget jätte intressant kanske x) Varför bloggen kom så sent är för att..

Jag och pappa drog till Markaryd en stund och sedan hem till honom. Sedan har jag varit med Jonas, Hampus och Tim en stund. Kom precis hem 18.51.

Först så lite nyvaken på bilden.. Observera x)

Hahah! Tvättat håret, nyfönat. Då står håret som de vill!!! Bokstavligt talat.

För att förenkla plattningen så tar jag på mig mössa lite snabbt så håret lägger sig:)

Håret är plattat och fint. Men sedan så gör man såhär... OMG. Världens sämsta hårspray... Använder SYOSS. Tycker att flaskan passade bra till bilden. Håret är tovat. Ha huvudet upp o ner och dra i en del hårstrån och tova på!

Sen när håret är tovat så får man göra lite vad man vill. Idag så blev det att jag hade håret liggande eftersom min SYOSS hårspray tog slut. Köpte nytt dock! Ser mongo ut på bilden så ni vet det:)

Tråkig dag 2Day

Skrivet 2010-07-19 @ 22:32:58
Idag åkte Gezim iväg till Norrköping. Nu finns det inget kul o göra. Han är borta en vecka drygt, bajs.
Dock kommer Natta o Linda, A.K.A grisen, hit på onsdag. Så det finns något att se fram emot i alla fall!

Idag har det blivit att sova länge, vakna tidigt (tidigare än vanligt i alla fall) sen hjälpa till att tapetsera lillebrors rum. Inte för att jag gjorde speciellt mycket, men ändå (a)
Jag har lite smått panik eftersom att jag inte har några pengar. Alls. Eller jo. Jag har 300 kr som jag inte kan använda för tillfället. Har beställt för 200 (118 kr egentligen men inkl. postförskott o avgift) sen ska jag betala tillbaka Chrisse 100 kr då jag köpt en Vodka som jag glömde hos Alexander förra helgen.

Fick idag att min beställning skickats till posten och förhoppningsvis får jag den imorgon! Handskar och nagellack. Nagellacket kommer jag att använda ibland bara. Tror jag.
Menmen... hoppas det blir kul när Natta o Linda ska vara här. Dem får sova hos mig en eller två nätter om dem vill:)

Ni som läser bloggen får börja kommentera tycker jag!


At first I was like, but then..

Skrivet 2010-07-19 @ 01:19:29
Alla vet att jag gillar Tokio Hotel, okej?

Tokio Hotel är bäst, punkt slut. Bill har snyggast stil, kläder. Allt.
Tom, grymmast personlighet.
Georg är tråkig.
Gustav är mes.

Musiken=bäst

When I saw Bill like this  


I was like this 


But in a good way :D

Badet!

Skrivet 2010-07-16 @ 15:09:31
Yeah. Nu blir det en riktigt kort blogg.

Har varit hemma ända tills nu, sov till klockan 13:00 vaknade några gånger under tiden, men somnade alltid om igen.
Asib och Gezim har tjatat som svin på att jag ska följa med dem, när jag sov. Tröga är dem:)

Nu ska jag ta på mig shorts och dra upp till badet och sola, inte bada, SOLA.Bilden är suddig, javet!
Idag så är det första dagen som ickerökare igen! :)

En helvetes skitdag idag..

Skrivet 2010-07-16 @ 02:06:14
Oh god. Idag har nog varit den mest frustrerade dagen på bra länge. Det hela började med att vakna trött, och då är jag fan i mig inte glad.

Hade planerat att åka till Väla idag med pappa och syster och det blev av. Men när jag vaknade, timmen innan vi skulle åka, så var jag otroligt trött eftersom jag bara hunnit sova ca 5 timmar och när jag är trött så är jag verkligen inte glad.
Jag kollade på mobilen efter sms och hade fått ett ifrån RockZone där jag hade beställt min väska ifrån. Glad blev jag snabbt. Hoppade upp ur sängen, fortfarande jävligt trött, så jag tar mammas bankkort (får min egna nästa vecka, bättre sent än aldrig) och efter det ser jag att det regnar. Jag avskyr regn, jag blir så deprimerad, ännu mindre glad.

Tar paraply och går ner mot banken. Det regnar, blåser. Jag är fortfarande helt borta i huvudet. Jag träffar Ida J vid Ica och går vidare mot automaten. Jag ställer mig framför den och ser att det står "Ur funktion".

-Fan i helvetes jävla satan.

Ärligt talat?!

Okej, det är lugnt än så länge. Går tillbaka till Ica, säger till Ida att den såklart skulle vara ur funktion. Tänker att jag istället kan betala direkt med kortet. Men Ida påminner mig om ID-kortet. Omg, klart att jag skulle glömma den! Jag blir förbannad. Det regnar mer, det blåser mer. Tiden går. ÅÅÅH!! Kommer hem, berättar för mamma det som hänt och får seriösa damp utbrott och svär väldigt, väldigt högt.

Sen tillslut så körde mamma ner mig till Ica för att själv betala med kort och jag tog med mitt ID. Precis innan vi går in till Ica så säger jag: Jag lovar, Anja eller pappa kommer ringa mig snart och säga att de är på väg eller att de ska komma om en kort stund. Verkligen, EN SATANS minut senare ringer dem och säger att dem snart kommer.
Jag är fortfarande ofixad.
Vi tar väskan och drar hem. Jag skyndar mig. Bad hairday så klart. Gud, kan saker inte gå värre? Senare när jag testar högtalarna på väskan så glappar en kontakt. Omg, seriöst...

Jag skiter i väskan och försöker fixa mig. Byxor ska fram, tröja ska fram. Det blev att ha på sig boots, blåa byxor och svart linne och sedan min väska. Sedan under tiden vi var i väla och efteråt/resten av dagen så hände en massa andra sjukt äckligt irriterande saker som bara var tvungna att hända. Som att jag smutsar ner halva min NYA VITA tröja med cigarett fimps-vatten -.- Varför? Vad jag har gjort?

Bilder kommer senare när jag vaknat. Är ganska trött nu. Men fyfan för dagen alltså, helt sjukt.

Väla "idag"

Skrivet 2010-07-15 @ 00:26:47
Varför jag använder situationstecken är ju pga att det är mitt i natten men ändå samma dag jag ska till Väla. Är osäker på vad jag ska köpa...

Jag behöver allt. Typ. Skor, jacka, T-shirt:ar, jeans och sådant. Men jag har endast 450 kr att handla för imorgon :(
Om Carlings fortfarande har REA kanske jag kan köpa både ett par jeans och en tröja. Hoppas!
Dock ska jag ha på mig, för första gången i mitt liv, boots. Pappas boots som passade min fot perfekt! Dem är liiiiite slitna på vissa ställen, inget man se på 2m avstånd.

Synd bara att jag inte har ett par tightare byxor som skulle passa bättre till skorna. Aja, se bilden!

Nya beställningar!

Skrivet 2010-07-14 @ 01:18:54
Jag är rätt sen med bloggen måste jag säga. En hel dag! *Alla spärrar upp sina ögon och ser förvånade ut*
Men ska skärpa mig med bloggandet faktiskt! Jag har beställt min väska, handskar och nagellack. Varför nagellack får ni veta mer om, om ni fortsätter läsa..

Mamma har kommit hem ifrån en tio dagars semester i Spanien-som vann VM, yay-och har beställt min fiiiina väska (se under) som kostade 349:-. Måste ha en väska, verkligen. Har haft min "HiTS" väska i flera år nu och det är helt enkelt inte snyggt att gå runt med en idrottsväska till lite finare kläder. Dock vill jag inte använda den nya väskan till svettiga och blöta idrottskläder/handdukar.
Men sen så skulle jag beställa mina "Half-finger leather gloves" ifrån Bluefox. Handskarna kostade 69:- utan nitar eller något sånt på. Men man var såklart tvungen att handla för minst 100:- för att beställa (självklart -.-) så jag bara tog nagellack för 49:- så om ni räknar ihop priset så ligger det på 118:- men dem fittorna tar fan för frakt och allt så jag betalar istället lite mer än 200:-. Vad är det om inte att råna?

I alla fall. Sen om jag ska använda nagellacken (svart) är en annan fråga. Jag lär ju testa det någon gång, ofc.

Menmen... nu får ni kolla bilderna nedanför och ni måste kommentera!!

Nu ska jag dricka O' boy!

Vill handla kläder ;o

Skrivet 2010-07-07 @ 03:59:57
Google suger. Seriöst. Inget av det jag söker på finns. Kläder då. Fashioncore är tydligen tillräckligt ovanligt för att inte existera på google. Värst av allt är när man letar efter kläder till killar, finns inte ett skit o välja mellan. Och om man väl hittar kostar det svin mycket, vad fan?

Har letat efter tröjor, armvärmare och ett par snygga drop-crotch byxor, rutiga. Men fan i helvete, inget av det finns. Eller jo, tröjor har jag hittat. Rätt snygga. Ska beställa dem när jag får mina pengar, förhoppningsvis nästa vecka!
Men allt annat existerar inte verkar det som. Sök på harem byxor så kommer det bara till tjejer. Sök på armvärmare, finns bara till tjejer. Spelar fan ingen roll vad det är, tjejer har miljoner fler saker att välja mellan, fastän alla i princip går med tights och tunika. But still! It's not fair.

Klockan är 03:57 och jag är lite trött, men ändå pigg. Har svintråkigt dock. Lyssnar på musik och....aah, musik.
Ska nog ta och sova snart, dricka ett till glas Coca Cola (nej, jag blir inte pigg av det) sen sova.


Än sålänge blogg exklusiv bild :)

Filmkväll!

Skrivet 2010-07-05 @ 03:19:37
Dagen började helt okej, vakna, tråka sedan dra ut och spela volleyboll. Resten av dagen lite upp o ner faktiskt.

Jag, Mr G och Mentor stack bort till klint för att lira lite Volleyboll, kul faktiskt, plus att det var otroligt varmt ute!
Mitt lag ägde sönder typ hela tiden, tills jag fick vara med Gino ;) Sedan så kom en som ville ha tillbaka sin boll, glädje dödare...

Vi stack hem till Gezim för att dricka vatten, isvatten, sjukt gott. Sedan bar det av vidare hem.
Stack ner till Ica innan det skulle stängas för att köpa Chips och Coca-Cola till mig o Isabelle H. Skräckfilms marathon, eller hur det stavas. Blev att kolla på tre filmer, Shutter Island var grymt bra, dock hade jag lagom svårt att förstå mig på filmen, men smarta Isabelle hjälpte mig fatta. Hihi. Fick också två cigg av min syster idag, som jag behövde väldigt mycket efter min lilla "Dagens nyhet". När man inser att det faktiskt inte går att lita på folk så finns lugnet en cancerpinne bort.

Men jaa, ingenting i mitt liv går som det ska, sluta bry sig snart kanske? :)

You'll see.

Fest efter fest (y)

Skrivet 2010-07-02 @ 18:45:14
Yez, klockan är 18:40 i skrivande stund. Klockan 20:00 börjar förfesten hos mig och timmen senare bär det av till Lagan på Stinas födelsedagsfest, fastäm hon fyllde år igår. Jag har ju visserligen ensamfestat i mitt rum sen halv fem idag. Ska bara flytta lite saker så folk kan få plats, inte för att vi är så många, but still...
Sjukt störigt dock att jag inte kan koppla in alla högtalare till mammas dator :( Borde funka tycker jag, blir att använda PS3:an funkar fint det med, men urvalet av låtar är grymt minimerat..

Ajja, blir nog bra. Ska ha på min kofta ikväll, lär bli varmt men har linne under så! :D