heeynoht

Daz Blogg.

Palla Potter D:

Skrivet 2011-04-22 @ 00:22:20
Andra dagen hos Minna nu. Eller, den började för 15 minuter sedan i skrivande stund.
Får se vad som händer idag då.

För ca 20 minuter så vände sig Minna om under tiden vi kollar på Harry Potter: De vises sten.
Hon ville så gärna tvinga mig kolla på Harry Potter, så jag gick med på det. Men endast om hon kollar på Star Wars med mig, hehe ^^

Men nu så ligger jag här ensam och "kollar" på filmen. Elakt av henne att sova :( Men jag förstår henne, det har varit en annorlunda dag, i alla fall för mig. Småfira påsk genom att vara på tingsrätten i morse. Vi har varit vakna sen klockan 0600. Eller hon har i alla fall då jag halvsov. Men sen har vi ätit grillat och det var jävligt gott.

Innan vi började kolla på filmen så spelade vi "Med ett annat ord" tror jag spelet hette. Det var sjukt kul att vara samlad familj och pojkvänner (jag bland annat och hennes systers kille). Dock så förlorade jag och Minna ganska hårt andra rundan. Mest för att vi suger.......

Men jag ska nog ta och sova nu, pallar inte kolla vidare på filmen heller.

Natti Natti :D

Utvecklingssamtal snart D:

Skrivet 2011-04-19 @ 09:52:06
Åh nej, snart så är det utveckligssamtal för mig. Jag är lite nervös. Mest för att jag inte pallar allt "öööh du måste skärpa dig i skolan o blablablabla" orkar inte lyssna på det 2 gånger varje år i 13 år.
Det blir väl mest snack om frånvaro osv, då jag inte tror att min frånvaro är speciellt hög faktiskt. Men men. Tio minuter kvar och jag hoppas pappa glömt bort tiden c:

F1 med SK8

Skrivet 2011-04-18 @ 21:01:14
Fett med skateboard asså. Idag så har det varit så jävla underbart väder så jag nästan svimmar av "värmen". Det må vara riktigt varmt, men det ska vara varmare tycker jag. Samtidigt som det var så varmt så passade jag på att ta fram min skateboard och glida runt lite.

I morse så var det inte så varmt dock, men mot middagstid så flyttade molnen på sig. Mycket.
Det var runt 22 grader idag när jag kom hem. Så det var jävligt självklart att jag tog på mig shorts och ett big-ass linne. Glöm inte solglasögonen ;-)

Så jag stekte i byn och så med Gez och hans bror. Vi gick först bort till mekonomen för att han skulle hämta en sak.
Men det blev inte så mycket åkande på min skateboard eftersom att den var sne vid hjulen. Men det fixade jag och Gez tillsammans genom att skruva lite på skruvarna. Rostiga var dem. Men vad har jag att förvänta mig av en skateboard som är ca 8 år gammal? Om inte mer. Så gott som aldrig använd men den ser och är sjukt sliten. En liten bit av den gick av idag, inte så farligt. Det är en skitskateboard som inte ens är värd en 33cl Coca-Cola.

Men den funkar, bortsett ifrån att man känner allt, precis allt man åker på. Vilket är lite jobbigt. Imorgon så ska jag nog dra bort till ramperna och köra lite. Träna mer.

OBS! Det är första gången jag åker skateboard seriöst, så jag är faktiskt duktig ändå :D

Körde ner för Lagastigsgatan, ungefär utanför våran lägenhet ner till solariet. Fett nice. Och det är en liten bit för er som inte vet vilken väg jag snackar om. Dock är det jobbigt när det kommer bilar :c Fuck dem, jag kör där!

Men om jag någon gång skulle få pengar över så köper jag lätt en ny skateboard eller en longboard. Helst en longboard!

Bytt tid till Septum!

Skrivet 2011-04-17 @ 16:55:37
I fredags så ringde jag till piercing studion på Väla för att be dem ändra min tid till Septum. Det var absolut inga problem.

Jag skulle egentligen varit piercad igår kl 14. Men jag ringde dit och fick snacka lite trevligt med en skånsk kille i telefonen. Frågade ifall det gick fint att byta tid till piercingen till den 30 april kl 14:00 och det var inga problem what so ever. Awesome. Så det blir att pierca septum på 1,2 mm. Blir säkert lagom, det märker vi ;-)

Längtar som fan dock! :D

Puttenutte inte här :c

Skrivet 2011-04-17 @ 16:52:19
Har ytterigare tillbringat en otroligt mysig helg med Minna! Men nu har hon åkt hem så helgen är väl så gott som slut. Eller, det roliga är slut i alla fall :c

Finns inte så mycket att säga om helgen i sig. Vi gjorde inget jätte speciellt. Alltså vi har bara varit hemma o haft mysigt och kul ^^

Meeeen.... nu har hon åkt hem *sad face* och det finns inte så mycket mer att göra än att börja spela, dricka o röka D:

Snart så är det lov med! Mitt lov börjar på onsdag efter skolan. Kommer bli sjukt härligt! Blir att packa ner en del saker sen så flyttar jag in till Minna i några dagar. Efter det så är jag hemma och tar det lugnt. Kanske leka lite med Gez och mentor. Kanske Marcus med.... vart han nu har tagit vägen?

Men nu ska jag ta och bli arg framför TV:n tills jag stänger av och gör något annat.

Kan också meddela att jag och Minna är "officiellt tillsammans" nu med, så grattis till oss!

Ibland så går det bättre helt enkelt

Skrivet 2011-04-14 @ 21:49:37
Ibland går saker och ting inte riktigt så som man har tänkt sig. Men det brukar ju lösa sig tillslut i alla fall. Som tur är.
Men jag har ett störigt problem. Väldigt störigt.

För några veckor sedan så hade min klass praktik. Jag går på Industritekniska programmet årskurs 2.
Vi skulle praktisera 4 veckor då jag och en annan skulle ha praktik på Electrolux. Det var kul att vara där, snacka med vuxna och alltid skratta under rökpauserna. Riktigt trevligt faktiskt.

Men att trivas med sina arbetskamrater är inte allt. I alla fall inte för mig. Då jag helst vill gå efter det jag faktiskt vill göra. Jag vill inte jobba inom industrin. Jovisst skulle jag kunna jobba där ett tag för att ha en inkomst och samtidigt leta nytt jobb.
Men jag har fortfarande vägen dit med. Vilket inte är den roligaste.
Under andra veckan på Electrolux i arbetande stund så slog det mig. På riktigt.

Jag vill inte jobba med sådant här, alls.

Då. Då blev det genast mycket jobbigare för mig. Allt. Jag har ingen aning om vad jag ska göra och det är otroligt jobbigt. Jag vill byta linje. Men...? Jag går ju andra året?
Såfan heller att jag tänker gå om ytterligare ett år eller två. Fuck no, säger jag bara.
Jag vill börja på Mode & Design. Som jag egentligen alltid har velat göra. Men valde industri för att säkra chansen till jobb efter skola då jag helst inte ville plugga vidare.

Jag har snackat med yrkesvägledare och hon sa att hon skulle försöka att göra så att jag kan läsa så mycket som möjligt under trean i Mode & Design. Jag menar, om jag skulle vilja plugga mode och design när jag är 40 så är det endast ett år. Så varför inte?

Ta bort alla lektioner jag har i verkstaden, hur ser mitt schema ut då? Nästan tomt. Så jag fyller hellre schemat med något jag vill göra än att sitta och inte göra ett skit pga att jag inte är alls inspirerad att jobba på samma plats med något tråkigt i flera år.

Samtidigt som jag ständigt går runt och tänker på hur min framtid ska se ut så träffar jag en underbar tjej. Helt underbar.
Det får mig att sluta tänka på allt det negativa som försegår runt omkring mig. Samma effekt som en drog. Under ruset så blir man glad, pigg och glömmer allt annat. När hon är borta, tillbaka till verkligheten. Igen.
Men det gäller att inte överdosera, för då blir det endast negativt. I alla fall med droger.

Imorgon så kommer hon och spenderar hela helgen hos mig. Underbart. Ett rus på över 48h. Fan vad nice.Idag så gick det bra på CoD: Black Ops.
En stund i alla fall...

Snart så är det sommar!

Skrivet 2011-04-11 @ 21:23:24
Det börjar bli varmt ute. Men ni vet ju hur Sverige är som land, rent klimatmässigt då. Gay. Yepp, inget emot homosexuella eller så. Men vädret är gay. När det väl börjar bli fint och varmt ute så är det ett måste för vädret att ändra sig. Så att det börjar att... regna...

I helgen så var det jätte vackert väder! Jag var hemma hos Minna i Aneboda (tror jag det hette) och hade otroligt mysigt och sjukt kul. Vi kollade lite film och hade mysigt med både varandra och katten Munchies som var lite jobbig ibland. Typ hela tiden.
Men vi var även ute och rastade katten, haha. Såg fett kul ut med en katt i koppel. Så vi gick bort till hennes grannar för att kolla på getter och en llama :D

På lördagskvällen så hyrde vi film och kollade på den med hennes pappa. Det var mysigt och filmen var lite konstig till en början, men sedan började man fatta lite mer. Och jag skulle såklart vara den enda som blev rädd på en scen. Men det var ju mest för att jag käkade rester av min kebabrulle.

Men sedan på söndagen så var jag tvungen att åka hem vilket var tråkigt, ofc. Men helgen var lika härlig som förra. Lite mysigare denna gången dock!

Men imorgon kommer det mest troligtvis att regna, tyvärr, och tanken gör mig deppig. Hatar regn.
Men nu får jag nog ta och börja spe.....skriva min recension av Romeo & Julia som jag skulle ha haft klar till svenskan idag. Men så blev det icke. Tills på torsdag så måste jag jobba igen produktionsprocessen med. Dö fuckn' trist.

Cya!